Three orange dots increasing in size from left to right

Не изпускайте този екшън, вдигнете адреналина!

Не изпускайте този екшън, вдигнете адреналина!

Искате ли да участвате в екшън? Вие ще изберете - може да се впуснете в приключенията заедно със семейството си, може с приятели, може и с колеги.

 

Ще бъде като на кино, но филмът ще бъде изцяло ваш - вие ще сте главните действащи герои, вие ще се потопите във вълнуващото приключение!

 

С екипа си ще се пренесете в друг, непознат свят, ще бъдете сред загадки и мистерии, които ще трябва да разгадаете, ще преодолявате препятствия, ще изживеете неповторими емоции.

 

 

Обстановката ще е съвсем правдоподобна, реалистична, постигната с най-съвременните технологии. Преживяването е уникално и си заслужава!

 

Става дума за двете съвсем нови атракции в Банско. От 12 януари в апартхотел Лъки Банско отвориха врати двете ескейп стаи - "Хакер" и "Египет".  

 

В тези стаи със загадки не са нужни някакви специализирани познания или умения в дадена област, или някакви особени физически данни и възможности. Всичко е въпрос на логика и комбинативно мислене.

 

Накратко - съберете в едно Еркюл Поаро на Агата Кристи и Шерлок Холмс на Артър Конан Дойл. Интересно се получава, нали? Добре е да имате и тяхната наблюдателност, "вътрешният компас" за времето и пространството също ще е от полза.

 

Заради мозъчната атака, необходима за разгадаване на мистериите и загадките, тези стаи са популярни още и като пъзел стаи - верните ви решения се подреждат като пъзел, за да ви доведат до победата.

 

За сюжетите в ескейп стаите не се говори в подробности - това би обезсмислило изненадите и загадките. Най-общо казано, с екипа ви ще бъдете заключени в една стая и ще имате един час, за да намерите пътя за излизане, и да избягате.

 

Всъщност приключенията са най-разнообразни, даже и епохите могат да бъдат различни. Както е в стаята "Египет" - там ще трябва да разшифровате мъдростта и замислите на древните египтяни, измислили уникални начини да пазят тайните и съкровищата в пирамидите.

 

"Египет" е удачна и за семейства с малки деца, още от 4-годишни. Затова в началото споменахме за семейна игра - на по-голямо семейство или приятелски семейства. Сюжетът е занимателен, атрактивен, ще увлече и малките.

 

 

Стая на загадките Хакер | Ескейп Банско

"Хакер" е за по-големи деца - над 8-годишни  и възрастни. Там ще попаднете на Хакера и по-точно в самото му леговище. Ще успеете ли да разгадаете какво е замислил и да хакнете плана му?

 

Стаите за развлекателни игри са за колективна игра - участват най-малко  двама и най-много шест човека. По света вече много фирми ги използват за тиймбилдинг.

 

 

Споделените приключения и емоции не само сплотяват колектива по неформален начин. Но те - чрез екстремните ситуации, показват и качества на хората, които в нормалната всекидневна работа може да не се проявяват.

 

 

Колкото и реалистично да е всичко обаче, не бива да забравяте, че това е само игра, забавление. Това, че ще бъдете заключени в стаята, изобщо не бива да ви притеснява.

 

Техническият екип ще ви наблюдава непрестанно с камери и винаги може да се намеси. Ако например играч или целият отбор реши да се откаже и да напусне играта, желанието му ще се изпълни незабавно. Стаята ще бъде отключена и който желае, ще може да излезе.

 

Това обаче най-вероятно няма да се случи - погълнати от приключенията, отборите играят настървено, стремят се към победата до край.

 

Какво трябва да направите, за да изпитате тези екшън-емоции?

 

Резервирате online  час за "Египет" или "Хакер", или и за двете. Преди това просто трябва да разгледайте календара за стаите и да изберете удобен за вас и отбора ви ден и час. Организаторите поемат всичко друго, за вас остава уникалното забавление.

Клиентите за нас

  Здравейте, преди 4 дни бяхме гости на Ескейп стаите Ви и успяхме да надхитрим стаята на Хакера. Не можем да не споделим, че играта беше трудничка, вдигна ни адреналина, бяхме притиснати от времето и трябва да мислим доста ловко. Е, успяхме да победим стаята и да си изкараме повече от прекрасно. Един различен начин да прекараш един час със семейството. Браво на екипа!

Триото

Пичове браво! Стартирахте страхотно и тази година. Миналата пак бяхме с колегите в Ескейп стаите в Лъки Банско, но тази година беше още по-зрелищно. Поздравления за декора, за пъзел елементите, за сложността на игрите. 

Ивелин Караиванов

Бих казал, че нивото е доста добро! Огромен плюс към атракциите на хотела!

Георги С.

Супер забавно място! Всъщност, това ни е втората ескейп стая в живота и поне засега можем да твърдим, че и най-добрата! :)

Герчеви

Социални мрежи

Упътване до тук

Банско, Кир Благо Тодев 10
Апартхотел Лъки Банско

N 41° 50.534'
E 023° 29.092 862

Упътване за шофьори

Този уебсайт използва бисквитки за да осигури на потребителите най-доброто обслужване!

Приемам