Three orange dots increasing in size from left to right
През зимен сезон 2023/24 ескейп стаите няма да работят. Съжаляваме за пропуснатите емоции.

Не изпускайте този екшън, вдигнете адреналина!

Не изпускайте този екшън, вдигнете адреналина!

Искате ли да участвате в екшън? Вие ще изберете - може да се впуснете в приключенията заедно със семейството си, може с приятели, може и с колеги.

 

Ще бъде като на кино, но филмът ще бъде изцяло ваш - вие ще сте главните действащи герои, вие ще се потопите във вълнуващото приключение!

 

С екипа си ще се пренесете в друг, непознат свят, ще бъдете сред загадки и мистерии, които ще трябва да разгадаете, ще преодолявате препятствия, ще изживеете неповторими емоции.

 

 

Обстановката ще е съвсем правдоподобна, реалистична, постигната с най-съвременните технологии. Преживяването е уникално и си заслужава!

 

Става дума за двете съвсем нови атракции в Банско. От 12 януари в апартхотел Лъки Банско отвориха врати двете ескейп стаи - "Хакер" и "Египет".  

 

В тези стаи със загадки не са нужни някакви специализирани познания или умения в дадена област, или някакви особени физически данни и възможности. Всичко е въпрос на логика и комбинативно мислене.

 

Накратко - съберете в едно Еркюл Поаро на Агата Кристи и Шерлок Холмс на Артър Конан Дойл. Интересно се получава, нали? Добре е да имате и тяхната наблюдателност, "вътрешният компас" за времето и пространството също ще е от полза.

 

Заради мозъчната атака, необходима за разгадаване на мистериите и загадките, тези стаи са популярни още и като пъзел стаи - верните ви решения се подреждат като пъзел, за да ви доведат до победата.

 

За сюжетите в ескейп стаите не се говори в подробности - това би обезсмислило изненадите и загадките. Най-общо казано, с екипа ви ще бъдете заключени в една стая и ще имате един час, за да намерите пътя за излизане, и да избягате.

 

Всъщност приключенията са най-разнообразни, даже и епохите могат да бъдат различни. Както е в стаята "Египет" - там ще трябва да разшифровате мъдростта и замислите на древните египтяни, измислили уникални начини да пазят тайните и съкровищата в пирамидите.

 

"Египет" е удачна и за семейства с малки деца, още от 4-годишни. Затова в началото споменахме за семейна игра - на по-голямо семейство или приятелски семейства. Сюжетът е занимателен, атрактивен, ще увлече и малките.

 

 

Стая на загадките Хакер | Ескейп Банско

"Хакер" е за по-големи деца - над 8-годишни  и възрастни. Там ще попаднете на Хакера и по-точно в самото му леговище. Ще успеете ли да разгадаете какво е замислил и да хакнете плана му?

 

Стаите за развлекателни игри са за колективна игра - участват най-малко  двама и най-много шест човека. По света вече много фирми ги използват за тиймбилдинг.

 

 

Споделените приключения и емоции не само сплотяват колектива по неформален начин. Но те - чрез екстремните ситуации, показват и качества на хората, които в нормалната всекидневна работа може да не се проявяват.

 

 

Колкото и реалистично да е всичко обаче, не бива да забравяте, че това е само игра, забавление. Това, че ще бъдете заключени в стаята, изобщо не бива да ви притеснява.

 

Техническият екип ще ви наблюдава непрестанно с камери и винаги може да се намеси. Ако например играч или целият отбор реши да се откаже и да напусне играта, желанието му ще се изпълни незабавно. Стаята ще бъде отключена и който желае, ще може да излезе.

 

Това обаче най-вероятно няма да се случи - погълнати от приключенията, отборите играят настървено, стремят се към победата до край.

 

Какво трябва да направите, за да изпитате тези екшън-емоции?

 

Резервирате online  час за "Египет" или "Хакер", или и за двете. Преди това просто трябва да разгледайте календара за стаите и да изберете удобен за вас и отбора ви ден и час. Организаторите поемат всичко друго, за вас остава уникалното забавление.

Клиентите за нас

Ескейп стаите в Лъки Банско ни оставиха незабравим спомен от зимата! Нямаме търпение да си организираме следващата зимна ваканция отново тук с децата!

Рендеви

Беше чудесно приключение! Ние пътуваме много, но досега не сме имали богат опит в бягствата! Благодарение на стаите за бягство в Лъки Банско, всъщност обмисляме да го започнем като хоби!

Тео и Соня

Излязохме за 35 минути! Изключителен адреналин! Специални благодарности на организаторите, декорите и обстановката бяха страхотни!

Декови

Всъщност в стаите има голяма доза анализиране и хитрост. Всяко от приключенията се усеща уникално и имах чувството, че ги играя различно. Не мога да преценя коя стая ми е любимата, но много ми допаднаха определени части и от двете. За съжаление, не мога да ги опиша, без да разкрия част от изненадите (съжалявам!). :)

Ф. Рос

Социални мрежи

Упътване до тук

Банско, Кир Благо Тодев 10
Апартхотел Лъки Банско

N 41° 50.534'
E 023° 29.092 862

Упътване за шофьори

Този уебсайт използва бисквитки за да осигури на потребителите най-доброто обслужване!

Приемам