Three orange dots increasing in size from left to right

Отборна, приключенска игра за цялото семейство.

Отборна, приключенска игра за цялото семейство.

Escape Room Банско е като игрите, които Вашите деца най-много обичат да играят – така наречените quest игри, в които трябва да откриеш нещо за определено време. Разбира се за тяхната сигурност, всички деца трябва да са придружени от поне един възрастен. Всъщност това е чудесен начин да отпразнуваш рождения ден на хлапето си като после го заведеш на пица, защото ще има много да разказва за своето приключение. То със сигурност ще помни това преживяване още дълго.

 

Escape Room игрите са освен всичко и полезни, защото създават усещане на децата, че могат да се справят сами с много и различни неща. За разлика от това, което повечето родителите си мислят заключвайки децата си в една стая за час – Escape Room игрите не са страшни. Те са изключително тематични, увлекателни и осигуряват забавление и очарователна обстановка както за децата, така и за техните родители.

 

Това, в което повечето възрастни бъркат е желанието да поемат контрол върху всичко, което се случва в стаята, увлечени самите от играта. Въпреки това, повечето отговори на загадките идват от децата. Така, че не е нужно да ограничавате тяхното въображение. Игрите са подходящи за всички, елате с добро настроение и готови да се забавлявате. Оптимистичното настроение не бива да ви напуска, дори ако не успеете да излезнете за определеното време.

 

Escape Room Банско – тези предизвикателства са за онези, които дръзват да се освободят от заключената стая като разрешат цял лабиринт от логически задачи, потопени в атмосферата на играта. Много по-добре е отколкото час по математика, нали? Друго е да видиш и да пипнеш – загадката, мястото, да усетиш отборната игра, атмосферата и с дружни усилия да се справиш с всяко предизвикателство. Едно приключение за малки и големи в сърцето на Банско. След такава ваканция, когато тръгнат на училище със сигурност ще имат много да разказват на своите другарчета.

 

Едно дете може да забрави какво си му казал, но винаги си спомня гласа ти. Може да забрави нещо ежедневно, но не и приключението. То завинаги ще запомни преживяването в Escape Room Банско и дълго време ще ти благодари за тази радост. Шансовете са да се зарадва повече, отколкото на бонбоните на Хелоуин или коледната сурвачка. Всичко, което може да се случи в един Escape Room е непредвидимо и ще бъде дълго помнено от Вашето дете, а защо не и от Вас самите ;)

Клиентите за нас

  Здравейте, преди 4 дни бяхме гости на Ескейп стаите Ви и успяхме да надхитрим стаята на Хакера. Не можем да не споделим, че играта беше трудничка, вдигна ни адреналина, бяхме притиснати от времето и трябва да мислим доста ловко. Е, успяхме да победим стаята и да си изкараме повече от прекрасно. Един различен начин да прекараш един час със семейството. Браво на екипа!

Триото

Пичове браво! Стартирахте страхотно и тази година. Миналата пак бяхме с колегите в Ескейп стаите в Лъки Банско, но тази година беше още по-зрелищно. Поздравления за декора, за пъзел елементите, за сложността на игрите. 

Ивелин Караиванов

Бих казал, че нивото е доста добро! Огромен плюс към атракциите на хотела!

Георги С.

Супер забавно място! Всъщност, това ни е втората ескейп стая в живота и поне засега можем да твърдим, че и най-добрата! :)

Герчеви

Социални мрежи

Упътване до тук

Банско, Кир Благо Тодев 10
Апартхотел Лъки Банско

N 41° 50.534'
E 023° 29.092 862

Упътване за шофьори

Този уебсайт използва бисквитки за да осигури на потребителите най-доброто обслужване!

Приемам