Three orange dots increasing in size from left to right

Ако имате въпроси или притеснения, тук е мястото, където можете да откриете отговор. Не намирате отговор? Няма проблем, пишете ни!

Какво представлява игра, при която трябва да излезем за определено време?

Това е игра, при която трябва да се справите с разрешаването на пъзели в заключена стая. Разполагате с час, за да направите Вашето бягство.

Нима играчът е в „заключена стая“? Наистина ли е заключен?

Да, точно така! Не се безпокойте, разполагаме със служители, който Ви наблюдават по време на играта и след изтичане на времето отключва вратата /или при спешен случай/.

Необходимо ли е да се направи предварителна резервация за участие?

Да, участието във всички игри изисква предварителна резервация.

Допускат ли се посетители без предварителна резервация?

Да, стига да има свободни места

Кога е най-добре да се направи резервация за участие?

Можете да се регистрирате за участие по всяко едно време. Все пак ако предпочитате да се включите за участие през уикенда е препоръчително да направите резервация 1 седмица предварително.

Как мога да направя резервация за участие?

За да направите Вашата регистрация за участие, трябва да посетите нашият сайт или да се свържете по телефон с наш служител.

Може ли да се включва допълнително участник, може ли да участва в играта?

Максималният възможен брой играчи е 6-ма. Може да се включват нови играчи по всяко време.

Кога трябва да планирате пристигането си за участие в играта?

Препоръчително е да направите регистрацията си 15 минути преди началото на играта, в такъв случай ще може да ползвате при нужда санитарните помещения, като ще получите разяснения и отговори на въпросите си относно играта, преди да бъдете заключени в залата.

Страшни ли са игрите?

Ескейп игрите са подходящи за всички възрасти

Как се процедира в случай, че имате направена резервация, но изниква непредвидена ситуация и не можете да се включите в играта?

Молим Ви да се обадите предварително, за да ни информирате за невъзможността да се явите за игра и да си направите нова резервация.

Каква е продължителността на една игра?

Сама по себе си играта е с продължителност от 60 минути.

Препоръчваме пристигане поне 15 минути преди началният час на играта Ви, като предвидите още 15 минути в случай на възникнали въпроси. Накратко, изисква се да отделите около 90 минути.

Могат ли да се правят снимки по време на играта, в случай че бихте искали да документираме всичко което преживявате?

Разбира се, че могат да се правят снимки, но само в нашата чакалня. Фото и видео заснемане не е позволено по време на игрите. Бихме искали да се уверим, че игрите остават загадка, така че всеки, който идва да се забавлява!

Клиентите за нас

Беше чудесно приключение! Ние пътуваме много, но досега не сме имали богат опит в бягствата! Благодарение на стаите за бягство в Лъки Банско, всъщност обмисляме да го започнем като хоби!

Тео и Соня

Излязохме за 35 минути! Изключителен адреналин! Специални благодарности на организаторите, декорите и обстановката бяха страхотни!

Декови

Всъщност в стаите има голяма доза анализиране и хитрост. Всяко от приключенията се усеща уникално и имах чувството, че ги играя различно. Не мога да преценя коя стая ми е любимата, но много ми допаднаха определени части и от двете. За съжаление, не мога да ги опиша, без да разкрия част от изненадите (съжалявам!). :)

Ф. Рос

  Здравейте, преди 4 дни бяхме гости на Ескейп стаите Ви и успяхме да надхитрим стаята на Хакера. Не можем да не споделим, че играта беше трудничка, вдигна ни адреналина, бяхме притиснати от времето и трябва да мислим доста ловко. Е, успяхме да победим стаята и да си изкараме повече от прекрасно. Един различен начин да прекараш един час със семейството. Браво на екипа!

Триото

Социални мрежи

Упътване до тук

Банско, Кир Благо Тодев 10
Апартхотел Лъки Банско

N 41° 50.534'
E 023° 29.092 862

Упътване за шофьори

Този уебсайт използва бисквитки за да осигури на потребителите най-доброто обслужване!

Приемам