Three orange dots increasing in size from left to right
През зимен сезон 2023/24 ескейп стаите няма да работят. Съжаляваме за пропуснатите емоции.

Ако имате въпроси или притеснения, тук е мястото, където можете да откриете отговор. Не намирате отговор? Няма проблем, пишете ни!

Какво представлява игра, при която трябва да излезем за определено време?

Това е игра, при която трябва да се справите с разрешаването на пъзели в заключена стая. Разполагате с час, за да направите Вашето бягство.

Нима играчът е в „заключена стая“? Наистина ли е заключен?

Да, точно така! Не се безпокойте, разполагаме със служители, който Ви наблюдават по време на играта и след изтичане на времето отключва вратата /или при спешен случай/.

Необходимо ли е да се направи предварителна резервация за участие?

Да, участието във всички игри изисква предварителна резервация.

Допускат ли се посетители без предварителна резервация?

Да, стига да има свободни места

Кога е най-добре да се направи резервация за участие?

Можете да се регистрирате за участие по всяко едно време. Все пак ако предпочитате да се включите за участие през уикенда е препоръчително да направите резервация 1 седмица предварително.

Как мога да направя резервация за участие?

За да направите Вашата регистрация за участие, трябва да посетите нашият сайт или да се свържете по телефон с наш служител.

Може ли да се включва допълнително участник, може ли да участва в играта?

Максималният възможен брой играчи е 6-ма. Може да се включват нови играчи по всяко време.

Кога трябва да планирате пристигането си за участие в играта?

Препоръчително е да направите регистрацията си 15 минути преди началото на играта, в такъв случай ще може да ползвате при нужда санитарните помещения, като ще получите разяснения и отговори на въпросите си относно играта, преди да бъдете заключени в залата.

Страшни ли са игрите?

Ескейп игрите са подходящи за всички възрасти

Как се процедира в случай, че имате направена резервация, но изниква непредвидена ситуация и не можете да се включите в играта?

Молим Ви да се обадите предварително, за да ни информирате за невъзможността да се явите за игра и да си направите нова резервация.

Каква е продължителността на една игра?

Сама по себе си играта е с продължителност от 60 минути.

Препоръчваме пристигане поне 15 минути преди началният час на играта Ви, като предвидите още 15 минути в случай на възникнали въпроси. Накратко, изисква се да отделите около 90 минути.

Могат ли да се правят снимки по време на играта, в случай че бихте искали да документираме всичко което преживявате?

Разбира се, че могат да се правят снимки, но само в нашата чакалня. Фото и видео заснемане не е позволено по време на игрите. Бихме искали да се уверим, че игрите остават загадка, така че всеки, който идва да се забавлява!

Клиентите за нас

Ескейп стаите в Лъки Банско ни оставиха незабравим спомен от зимата! Нямаме търпение да си организираме следващата зимна ваканция отново тук с децата!

Рендеви

Беше чудесно приключение! Ние пътуваме много, но досега не сме имали богат опит в бягствата! Благодарение на стаите за бягство в Лъки Банско, всъщност обмисляме да го започнем като хоби!

Тео и Соня

Излязохме за 35 минути! Изключителен адреналин! Специални благодарности на организаторите, декорите и обстановката бяха страхотни!

Декови

Всъщност в стаите има голяма доза анализиране и хитрост. Всяко от приключенията се усеща уникално и имах чувството, че ги играя различно. Не мога да преценя коя стая ми е любимата, но много ми допаднаха определени части и от двете. За съжаление, не мога да ги опиша, без да разкрия част от изненадите (съжалявам!). :)

Ф. Рос

Социални мрежи

Упътване до тук

Банско, Кир Благо Тодев 10
Апартхотел Лъки Банско

N 41° 50.534'
E 023° 29.092 862

Упътване за шофьори

Този уебсайт използва бисквитки за да осигури на потребителите най-доброто обслужване!

Приемам