Three orange dots increasing in size from left to right

Ако имате въпроси или притеснения, тук е мястото, където можете да откриете отговор. Не намирате отговор? Няма проблем, пишете ни!

Какво представлява игра, при която трябва да излезем за определено време?

Това е игра, при която трябва да се справите с разрешаването на пъзели в заключена стая. Разполагате с час, за да направите Вашето бягство.

Нима играчът е в „заключена стая“? Наистина ли е заключен?

Да, точно така! Не се безпокойте, разполагаме със служители, който Ви наблюдават по време на играта и след изтичане на времето отключва вратата /или при спешен случай/.

Необходимо ли е да се направи предварителна резервация за участие?

Да, участието във всички игри изисква предварителна резервация.

Допускат ли се посетители без предварителна резервация?

Да, стига да има свободни места

Кога е най-добре да се направи резервация за участие?

Можете да се регистрирате за участие по всяко едно време. Все пак ако предпочитате да се включите за участие през уикенда е препоръчително да направите резервация 1 седмица предварително.

Как мога да направя резервация за участие?

За да направите Вашата регистрация за участие, трябва да посетите нашият сайт или да се свържете по телефон с наш служител.

Може ли да се включва допълнително участник, може ли да участва в играта?

Максималният възможен брой играчи е 6-ма. Може да се включват нови играчи по всяко време.

Кога трябва да планирате пристигането си за участие в играта?

Препоръчително е да направите регистрацията си 15 минути преди началото на играта, в такъв случай ще може да ползвате при нужда санитарните помещения, като ще получите разяснения и отговори на въпросите си относно играта, преди да бъдете заключени в залата.

Страшни ли са игрите?

Ескейп игрите са подходящи за всички възрасти

Как се процедира в случай, че имате направена резервация, но изниква непредвидена ситуация и не можете да се включите в играта?

Молим Ви да се обадите предварително, за да ни информирате за невъзможността да се явите за игра и да си направите нова резервация.

Каква е продължителността на една игра?

Сама по себе си играта е с продължителност от 60 минути.

Препоръчваме пристигане поне 15 минути преди началният час на играта Ви, като предвидите още 15 минути в случай на възникнали въпроси. Накратко, изисква се да отделите около 90 минути.

Могат ли да се правят снимки по време на играта, в случай че бихте искали да документираме всичко което преживявате?

Разбира се, че могат да се правят снимки, но само в нашата чакалня. Фото и видео заснемане не е позволено по време на игрите. Бихме искали да се уверим, че игрите остават загадка, така че всеки, който идва да се забавлява!

Клиентите за нас

Пичове браво! Стартирахте страхотно и тази година. Миналата пак бяхме с колегите в Ескейп стаите в Лъки Банско, но тази година беше още по-зрелищно. Поздравления за декора, за пъзел елементите, за сложността на игрите. 

Ивелин Караиванов

Бих казал, че нивото е доста добро! Огромен плюс към атракциите на хотела!

Георги С.

Супер забавно място! Всъщност, това ни е втората ескейп стая в живота и поне засега можем да твърдим, че и най-добрата! :)

Герчеви

Днес денят беше леко мрачен и решихме да проверим какви атракции предлага хотелът. След СПА центърът, определено Ескейп стаите се изкачиха до второ място в личната ми класация на супер атракции!

Зорница З.

Социални мрежи

Упътване до тук

Банско, Кир Благо Тодев 10
Апартхотел Лъки Банско

N 41° 50.534'
E 023° 29.092 862

Упътване за шофьори

Този уебсайт използва бисквитки за да осигури на потребителите най-доброто обслужване!

Приемам