Three orange dots increasing in size from left to right
През зимен сезон 2023/24 ескейп стаите няма да работят. Съжаляваме за пропуснатите емоции.

Един нов, различен тип забавление за първи път в Банско.

Един нов, различен тип забавление за първи път в Банско.

Освен ските и ресторантите Банско вече предлага един различен тип забавление – Escape Room стаи. Escape Room игрите са оригинален и креативен начин да прекараш част от времето си с любимите хора, разплитайки интересна история, решавайки логически загадки потопени в една необикновена атмосфера. За всички, на които им се играе, за всички, които са млади по дух и вярват в приказки – Escape Rooms осигуряват едно незабравимо преживяване в стил Индиана Джоунс.

 

Освен да се возите на лифта над заскрежената писта или да похапвате в ресторанта ястие с екзотичното заглавие „запечен старец по бански“ Вие и Вашата компания можете да се зарадвате на едно ново и интересно преживяване. Единственото, което трябва да направите е да съберете дружен отбор, готов да се изправи пред предизвикателството и да победи стаята. Бъдете отбор, мислете заедно, търсете улики, разгадайте кодовете, разчупете ежедневието. Адреналинът е гарантиран.

 

За тези, които се чудят какво да правят и най-вече ги е страх да не би да преплетат ските като се спускат надолу по пистата – Escape Room Банско е предизвикателство най-вече за умствения Ви потенциал. За това преживяване са важни познанията в различни области, за това ключът към победата е един страхотен екип.

 

Затворени в Escape Room, по време на играта, Вие и Вашите приятели трябва да произведете план за бягство, като разполагате само с интелекта си и всичко, което намерите в стаята. Ще решавате ребуси, загадки, ще търсите пароли, ще се забавлявате заедно.

 

Може например да намерите пари или документи скрити в книга, ключ скрит в саксия, код изрисуван на стената. Може да сте вързан с белезници за вашите партньори, да сте в гробницата на фараона или какво ли още не. Ключът може да е под леглото или под килима... Внимавайте, улики дебнат отвсякъде ;)

 

Всички тези неща ще Ви изненадват и ще Ви удивляват, и ще допринасят още повече за приятната Ви почивка. Ескейп игрите са за хората, които искат отново да се почувстват като деца. Банско и стаите Ви очакват!

Клиентите за нас

Ескейп стаите в Лъки Банско ни оставиха незабравим спомен от зимата! Нямаме търпение да си организираме следващата зимна ваканция отново тук с децата!

Рендеви

Беше чудесно приключение! Ние пътуваме много, но досега не сме имали богат опит в бягствата! Благодарение на стаите за бягство в Лъки Банско, всъщност обмисляме да го започнем като хоби!

Тео и Соня

Излязохме за 35 минути! Изключителен адреналин! Специални благодарности на организаторите, декорите и обстановката бяха страхотни!

Декови

Всъщност в стаите има голяма доза анализиране и хитрост. Всяко от приключенията се усеща уникално и имах чувството, че ги играя различно. Не мога да преценя коя стая ми е любимата, но много ми допаднаха определени части и от двете. За съжаление, не мога да ги опиша, без да разкрия част от изненадите (съжалявам!). :)

Ф. Рос

Социални мрежи

Упътване до тук

Банско, Кир Благо Тодев 10
Апартхотел Лъки Банско

N 41° 50.534'
E 023° 29.092 862

Упътване за шофьори

Този уебсайт използва бисквитки за да осигури на потребителите най-доброто обслужване!

Приемам