Three orange dots increasing in size from left to right

Един нов, различен тип забавление за първи път в Банско.

Един нов, различен тип забавление за първи път в Банско.

Освен ските и ресторантите Банско вече предлага един различен тип забавление – Escape Room стаи. Escape Room игрите са оригинален и креативен начин да прекараш част от времето си с любимите хора, разплитайки интересна история, решавайки логически загадки потопени в една необикновена атмосфера. За всички, на които им се играе, за всички, които са млади по дух и вярват в приказки – Escape Rooms осигуряват едно незабравимо преживяване в стил Индиана Джоунс.

 

Освен да се возите на лифта над заскрежената писта или да похапвате в ресторанта ястие с екзотичното заглавие „запечен старец по бански“ Вие и Вашата компания можете да се зарадвате на едно ново и интересно преживяване. Единственото, което трябва да направите е да съберете дружен отбор, готов да се изправи пред предизвикателството и да победи стаята. Бъдете отбор, мислете заедно, търсете улики, разгадайте кодовете, разчупете ежедневието. Адреналинът е гарантиран.

 

За тези, които се чудят какво да правят и най-вече ги е страх да не би да преплетат ските като се спускат надолу по пистата – Escape Room Банско е предизвикателство най-вече за умствения Ви потенциал. За това преживяване са важни познанията в различни области, за това ключът към победата е един страхотен екип.

 

Затворени в Escape Room, по време на играта, Вие и Вашите приятели трябва да произведете план за бягство, като разполагате само с интелекта си и всичко, което намерите в стаята. Ще решавате ребуси, загадки, ще търсите пароли, ще се забавлявате заедно.

 

Може например да намерите пари или документи скрити в книга, ключ скрит в саксия, код изрисуван на стената. Може да сте вързан с белезници за вашите партньори, да сте в гробницата на фараона или какво ли още не. Ключът може да е под леглото или под килима... Внимавайте, улики дебнат отвсякъде ;)

 

Всички тези неща ще Ви изненадват и ще Ви удивляват, и ще допринасят още повече за приятната Ви почивка. Ескейп игрите са за хората, които искат отново да се почувстват като деца. Банско и стаите Ви очакват!

Клиентите за нас

  Здравейте, преди 4 дни бяхме гости на Ескейп стаите Ви и успяхме да надхитрим стаята на Хакера. Не можем да не споделим, че играта беше трудничка, вдигна ни адреналина, бяхме притиснати от времето и трябва да мислим доста ловко. Е, успяхме да победим стаята и да си изкараме повече от прекрасно. Един различен начин да прекараш един час със семейството. Браво на екипа!

Триото

Пичове браво! Стартирахте страхотно и тази година. Миналата пак бяхме с колегите в Ескейп стаите в Лъки Банско, но тази година беше още по-зрелищно. Поздравления за декора, за пъзел елементите, за сложността на игрите. 

Ивелин Караиванов

Бих казал, че нивото е доста добро! Огромен плюс към атракциите на хотела!

Георги С.

Супер забавно място! Всъщност, това ни е втората ескейп стая в живота и поне засега можем да твърдим, че и най-добрата! :)

Герчеви

Социални мрежи

Упътване до тук

Банско, Кир Благо Тодев 10
Апартхотел Лъки Банско

N 41° 50.534'
E 023° 29.092 862

Упътване за шофьори

Този уебсайт използва бисквитки за да осигури на потребителите най-доброто обслужване!

Приемам