Three orange dots increasing in size from left to right

Стаи на загадките вдигат адреналина

 

http://www.blitz.bg/razvlechenie/stai-na-zagadkite-v-apartkhotel-lki-bansko-vdigat-adrenalina-na-maks_news475460.html

 

Двете стаи със загадки - "Хакер" и "Египет", предлагат един час  емоции, през който ще проверите логическото си мислене, доколко сте комбинативни, уменията си да работите в екип. И разбира се - много настроение в отборния хъс за победата!   И нещо съвсем уникално за България - пъзел стая "Египет" е първата в страната стая за игри, направена за по-малки деца.

 

Вълнуващата експедиция "Египет" е за деца от 4 до 12 г.!   Предизвикателствата на  "Хакера" са за деца над 8 години и възрастни. Отборите, които приемат "хвърлената ръкавица" и влязат в стаите сред многобройните загадки и изненади, могат да са от двама до шестима човека.   Разбира се, децата няма да са сами. Участниците между 14 и 17 години трябва да са придружени от някой, който е навършил 18 години. Децата под 12 години трябва да са с възрастен.  

 

Клиентите за нас

Ескейп стаите в Лъки Банско ни оставиха незабравим спомен от зимата! Нямаме търпение да си организираме следващата зимна ваканция отново тук с децата!

Рендеви

Беше чудесно приключение! Ние пътуваме много, но досега не сме имали богат опит в бягствата! Благодарение на стаите за бягство в Лъки Банско, всъщност обмисляме да го започнем като хоби!

Тео и Соня

Излязохме за 35 минути! Изключителен адреналин! Специални благодарности на организаторите, декорите и обстановката бяха страхотни!

Декови

Всъщност в стаите има голяма доза анализиране и хитрост. Всяко от приключенията се усеща уникално и имах чувството, че ги играя различно. Не мога да преценя коя стая ми е любимата, но много ми допаднаха определени части и от двете. За съжаление, не мога да ги опиша, без да разкрия част от изненадите (съжалявам!). :)

Ф. Рос

Социални мрежи

Упътване до тук

Банско, Кир Благо Тодев 10
Апартхотел Лъки Банско

N 41° 50.534'
E 023° 29.092 862

Упътване за шофьори

Този уебсайт използва бисквитки за да осигури на потребителите най-доброто обслужване!

Приемам