Three orange dots increasing in size from left to right

Стаи на загадките вдигат адреналина

 

http://www.blitz.bg/razvlechenie/stai-na-zagadkite-v-apartkhotel-lki-bansko-vdigat-adrenalina-na-maks_news475460.html

 

Двете стаи със загадки - "Хакер" и "Египет", предлагат един час  емоции, през който ще проверите логическото си мислене, доколко сте комбинативни, уменията си да работите в екип. И разбира се - много настроение в отборния хъс за победата!   И нещо съвсем уникално за България - пъзел стая "Египет" е първата в страната стая за игри, направена за по-малки деца.

 

Вълнуващата експедиция "Египет" е за деца от 4 до 12 г.!   Предизвикателствата на  "Хакера" са за деца над 8 години и възрастни. Отборите, които приемат "хвърлената ръкавица" и влязат в стаите сред многобройните загадки и изненади, могат да са от двама до шестима човека.   Разбира се, децата няма да са сами. Участниците между 14 и 17 години трябва да са придружени от някой, който е навършил 18 години. Децата под 12 години трябва да са с възрастен.  

 

Клиентите за нас

  Здравейте, преди 4 дни бяхме гости на Ескейп стаите Ви и успяхме да надхитрим стаята на Хакера. Не можем да не споделим, че играта беше трудничка, вдигна ни адреналина, бяхме притиснати от времето и трябва да мислим доста ловко. Е, успяхме да победим стаята и да си изкараме повече от прекрасно. Един различен начин да прекараш един час със семейството. Браво на екипа!

Триото

Пичове браво! Стартирахте страхотно и тази година. Миналата пак бяхме с колегите в Ескейп стаите в Лъки Банско, но тази година беше още по-зрелищно. Поздравления за декора, за пъзел елементите, за сложността на игрите. 

Ивелин Караиванов

Бих казал, че нивото е доста добро! Огромен плюс към атракциите на хотела!

Георги С.

Супер забавно място! Всъщност, това ни е втората ескейп стая в живота и поне засега можем да твърдим, че и най-добрата! :)

Герчеви

Социални мрежи

Упътване до тук

Банско, Кир Благо Тодев 10
Апартхотел Лъки Банско

N 41° 50.534'
E 023° 29.092 862

Упътване за шофьори

Този уебсайт използва бисквитки за да осигури на потребителите най-доброто обслужване!

Приемам