Three orange dots increasing in size from left to right

Подарете си това страхотно приключение!

Подарете си това страхотно приключение!

Ако вече сте били приключенци в някоя ескейп стая, значи знаете - изживяванията са върховни и никога не могат да се повторят в друга стая на загадките!

Ако не сте били, значи сега изненадата Ви ще е пълна отвсякъде. И при двата случая си заслужава да се впуснете "на експедиции" в двете развлекателни стаи за игри - "Египет" и "Хакер" - в апарт хотел Лъки Банско в Банско!

За които не знаят - в тези наричани още пъзел стаи ще се включите в екшън сюжет, който може да е от най-различни епохи. Съвременните технологии пресъздават съвсем реалистична обстановка.  

В стаята "Египет" например ще бъдете в египетска пирамида, заобиколени от древни тайни и загадки, които трябва да разрешите, за да намерите изхода и да излезете. Ще бъдете заключени за един час, през който ще трябва да намерите вярното решение на пъзела.

 

Не се сепвайте, че ще бъдете заключени - това е забавление и няма нищо страшно. Операторите ви наблюдават постоянно чрез камери и ако по някаква причина решите да излезете предварително, ще ви отворят веднага.

Популярни ескейп стаи | Escapebansko

Ескейп стаите навлязоха в развлекателния бизнес преди пет-шест години и бързо станаха популярни на всички континенти. Вече има даже фестивал и риалити шоу, макар че по принцип сюжетът на всяка игра е таен. У нас стаите навлязоха преди 2-3 години и също бързо набират популярност.

Играе се отборно - от двама до шест човека, може да се включите семейно, с приятели или колеги.  

Тук трябва да отбележим, че стаята "Египет" е подходяща и за по-малки деца - от 6 до 12 години, разбира се, с възрастни. Тя е първата по рода си у нас. Стаята "Хакер" за над 8-годишни деца и възрастни.

Няма да ви трябват специализирани познания в някоя област или особени умения, или физическа мощ.

Всичко е логическа мисъл и наблюдателност - да се обхванат детайлите и да се разберат правилно подсказванките, да се нареди "пъзел" от верни решения на загадките, за да се стигне до крайния успех. Ориентирането във времето и пространството също ще ви е от полза.

Участието става с предварителна регистрация насайта на ескейп стаите на апартхотел Лъки Банско. Организаторите съветват, ако решите да е точно определен уикенд, да се запишете една-две седмици предварително.

Добре е да сте в чакалните на стаите 15 минути преди началото на играта. На всеки участник ще бъде направен инструктаж за правилата, които трябва да спазва, ще питате, каквото ви интересува, можете да ползвате и сервизни помещения.

Предварително трябва да знаете, че не могат да участват бременни, хора с клаустрофобия, сърдечно-съдови заболявания и др. Също така участниците нямат право да оповестяват подробности от сюжетите и перипетиите, защото те са търговка тайна.

Работното време на "Египет" и "Хакер" е от 15 до  22 часа, но ако заявите предварително, отборът ви може да играе и в по-ранен час.

Самите мистериозни ескейп стаи в апартхотел Лъки Банско ще намерите лесно - просто отидете в хотела и там ще се ориентирате бързо.

 

Между другото, в понеделник, вторник и сряда има 20% отстъпка: https://escapebansko.bg/bg/rooms.html

Какво избирате - някой от тези дни или направо цял уикенд?

Клиентите за нас

  Здравейте, преди 4 дни бяхме гости на Ескейп стаите Ви и успяхме да надхитрим стаята на Хакера. Не можем да не споделим, че играта беше трудничка, вдигна ни адреналина, бяхме притиснати от времето и трябва да мислим доста ловко. Е, успяхме да победим стаята и да си изкараме повече от прекрасно. Един различен начин да прекараш един час със семейството. Браво на екипа!

Триото

Пичове браво! Стартирахте страхотно и тази година. Миналата пак бяхме с колегите в Ескейп стаите в Лъки Банско, но тази година беше още по-зрелищно. Поздравления за декора, за пъзел елементите, за сложността на игрите. 

Ивелин Караиванов

Бих казал, че нивото е доста добро! Огромен плюс към атракциите на хотела!

Георги С.

Супер забавно място! Всъщност, това ни е втората ескейп стая в живота и поне засега можем да твърдим, че и най-добрата! :)

Герчеви

Социални мрежи

Упътване до тук

Банско, Кир Благо Тодев 10
Апартхотел Лъки Банско

N 41° 50.534'
E 023° 29.092 862

Упътване за шофьори

Този уебсайт използва бисквитки за да осигури на потребителите най-доброто обслужване!

Приемам