Three orange dots increasing in size from left to right
През зимен сезон 2023/24 ескейп стаите няма да работят. Съжаляваме за пропуснатите емоции.

Избягай от реалността, потопи се в новият вид забалвение в Банско

Избягай от реалността, потопи се в новият вид забалвение в Банско

Развлекателната индустрия в Банско ви предлага да избягате за малко от реалността, в така наречената Escape Room (стая за бягство).Това е нов вид забавление: стая със загадка, която трябва да се реши за няколко часа от отбор участици. Докато си съдействате в приключението, имате шансът да се почувствате малко като приказни герои или Шерлок Холмс и неговият другар Джон Уотсън. Можете да се свържете един с друг по неповторим начин и да се чувствате като най-добрия отбор в света.

Именно това е и причината Escape стаите да бъдат често използвани от корпоративни организации като упражнение за тийм билдинг: създаване и развитие на колективни ценности в екипа. Освен с колегите тази игра може да се играе с приятели, семейства, дори гаджето ти. Не е препоръчително обаче да водите някой на първа среща на игра, която е проектирана да създава напрежение. Една Escape Room игра е най-добра, когато е споделена с хора, за които те е грижа, с които имаш дълготрайни отношения. Половината удоволствие е после да отпразнувате заедно усещането.

 

Escape Room е фантастично преживяване – забавно и предизвикателно, за хора с приключенски дух, които обичат изненади и са силно мотивирани за успех. Най-после има игра подходяща за всеки от 9 до 99 години. Готови ли сте за приключението?

 

Облечете се удобно и носете удобни обувки – може да ви се наложи да пълзите по пода.

 

От двама до шест души биват заключени в тематична и украсена стая и трябва да търсят ключове, да разкодират загадки и да решават пъзели за да избягат от стаята, преди да им изтече времето – обикновено между 30 и 60 минути. Escape Room е игра, която те предизвиква умствено, докато същевременно е много забавна. Ключът за успех в Escape Room е да си в отбор, в който хората имат разнобразие от различни умения и могат да общуват и да се сработват добре. Повечето от тези игри са наистина трудни – шансовете са да не успеете, но обикновено не успявате по доста развлекателен начин. Разбира се, това е игра, през цялото време ви наблюдават и ако се случи да се паникьосате, ще ви пуснат.

 

Escape игрите са наистина вълнуващи. Те тестват вашите умения, вашето търпение и познание и най-вече способността ви за работа в екип. Те са шанс да си припомните детството и създават у вас усещания от преди десетки години. Чудите ли се как да се почувствате отново на 9 във фантазията си и на 99 в опита?

 

Спрете да се чудите и отидете да играете!

Клиентите за нас

Ескейп стаите в Лъки Банско ни оставиха незабравим спомен от зимата! Нямаме търпение да си организираме следващата зимна ваканция отново тук с децата!

Рендеви

Беше чудесно приключение! Ние пътуваме много, но досега не сме имали богат опит в бягствата! Благодарение на стаите за бягство в Лъки Банско, всъщност обмисляме да го започнем като хоби!

Тео и Соня

Излязохме за 35 минути! Изключителен адреналин! Специални благодарности на организаторите, декорите и обстановката бяха страхотни!

Декови

Всъщност в стаите има голяма доза анализиране и хитрост. Всяко от приключенията се усеща уникално и имах чувството, че ги играя различно. Не мога да преценя коя стая ми е любимата, но много ми допаднаха определени части и от двете. За съжаление, не мога да ги опиша, без да разкрия част от изненадите (съжалявам!). :)

Ф. Рос

Социални мрежи

Упътване до тук

Банско, Кир Благо Тодев 10
Апартхотел Лъки Банско

N 41° 50.534'
E 023° 29.092 862

Упътване за шофьори

Този уебсайт използва бисквитки за да осигури на потребителите най-доброто обслужване!

Приемам