Three orange dots increasing in size from left to right

Избягай от реалността, потопи се в новият вид забалвение в Банско

Избягай от реалността, потопи се в новият вид забалвение в Банско

Развлекателната индустрия в Банско ви предлага да избягате за малко от реалността, в така наречената Escape Room (стая за бягство).Това е нов вид забавление: стая със загадка, която трябва да се реши за няколко часа от отбор участици. Докато си съдействате в приключението, имате шансът да се почувствате малко като приказни герои или Шерлок Холмс и неговият другар Джон Уотсън. Можете да се свържете един с друг по неповторим начин и да се чувствате като най-добрия отбор в света.

Именно това е и причината Escape стаите да бъдат често използвани от корпоративни организации като упражнение за тийм билдинг: създаване и развитие на колективни ценности в екипа. Освен с колегите тази игра може да се играе с приятели, семейства, дори гаджето ти. Не е препоръчително обаче да водите някой на първа среща на игра, която е проектирана да създава напрежение. Една Escape Room игра е най-добра, когато е споделена с хора, за които те е грижа, с които имаш дълготрайни отношения. Половината удоволствие е после да отпразнувате заедно усещането.

 

Escape Room е фантастично преживяване – забавно и предизвикателно, за хора с приключенски дух, които обичат изненади и са силно мотивирани за успех. Най-после има игра подходяща за всеки от 9 до 99 години. Готови ли сте за приключението?

 

Облечете се удобно и носете удобни обувки – може да ви се наложи да пълзите по пода.

 

От двама до шест души биват заключени в тематична и украсена стая и трябва да търсят ключове, да разкодират загадки и да решават пъзели за да избягат от стаята, преди да им изтече времето – обикновено между 30 и 60 минути. Escape Room е игра, която те предизвиква умствено, докато същевременно е много забавна. Ключът за успех в Escape Room е да си в отбор, в който хората имат разнобразие от различни умения и могат да общуват и да се сработват добре. Повечето от тези игри са наистина трудни – шансовете са да не успеете, но обикновено не успявате по доста развлекателен начин. Разбира се, това е игра, през цялото време ви наблюдават и ако се случи да се паникьосате, ще ви пуснат.

 

Escape игрите са наистина вълнуващи. Те тестват вашите умения, вашето търпение и познание и най-вече способността ви за работа в екип. Те са шанс да си припомните детството и създават у вас усещания от преди десетки години. Чудите ли се как да се почувствате отново на 9 във фантазията си и на 99 в опита?

 

Спрете да се чудите и отидете да играете!

Клиентите за нас

  Здравейте, преди 4 дни бяхме гости на Ескейп стаите Ви и успяхме да надхитрим стаята на Хакера. Не можем да не споделим, че играта беше трудничка, вдигна ни адреналина, бяхме притиснати от времето и трябва да мислим доста ловко. Е, успяхме да победим стаята и да си изкараме повече от прекрасно. Един различен начин да прекараш един час със семейството. Браво на екипа!

Триото

Пичове браво! Стартирахте страхотно и тази година. Миналата пак бяхме с колегите в Ескейп стаите в Лъки Банско, но тази година беше още по-зрелищно. Поздравления за декора, за пъзел елементите, за сложността на игрите. 

Ивелин Караиванов

Бих казал, че нивото е доста добро! Огромен плюс към атракциите на хотела!

Георги С.

Супер забавно място! Всъщност, това ни е втората ескейп стая в живота и поне засега можем да твърдим, че и най-добрата! :)

Герчеви

Социални мрежи

Упътване до тук

Банско, Кир Благо Тодев 10
Апартхотел Лъки Банско

N 41° 50.534'
E 023° 29.092 862

Упътване за шофьори

Този уебсайт използва бисквитки за да осигури на потребителите най-доброто обслужване!

Приемам