Three orange dots increasing in size from left to right
През зимен сезон 2023/24 ескейп стаите няма да работят. Съжаляваме за пропуснатите емоции.

ЕСКЕЙП СТАИ ПРЕЗ ЗИМНИЯ СЕЗОН

ЕСКЕЙП СТАИ ПРЕЗ ЗИМНИЯ СЕЗОН

През януари 2017 г. в Апарт хотел Лъки Банско  ще отвори врати уникална по рода си за зимния курорт Ескейп стая за възрастни и деца.

От 12.01.2017 г. до края на сезона ще имате възможност да се потопите в една паралелна реалност в Ескейп стаите ни, където чрез логическо мислене ще трябва да се ориентирате във въображаема ситуация и да намерите изхода от нея в рамките на 60 минути.

Едната стая е с Египетска тематика и е подходяща за деца между 4 и 12 г. Докато се опитвате да откриете решението на загадките, водещи към изхода, Вие ще се чувствате в изпълнения с тайни и мистерии древен Египет.

Втората стая е Хакерска, създадена за възрастни и деца над 8 години. Ще се озовете директно в бърлогата на хакера, където ще трябва да разкриете какво и как и планирал той, след което да потушите плановете му за разруха. Не се притеснявайте, тъй като не са нужни никакви по-специфични компютърни умения, нито предварителна подготовка, а само логическото Ви мислене и колективния дух.

Забавлението си заслужава, опитайте!

Клиентите за нас

Ескейп стаите в Лъки Банско ни оставиха незабравим спомен от зимата! Нямаме търпение да си организираме следващата зимна ваканция отново тук с децата!

Рендеви

Беше чудесно приключение! Ние пътуваме много, но досега не сме имали богат опит в бягствата! Благодарение на стаите за бягство в Лъки Банско, всъщност обмисляме да го започнем като хоби!

Тео и Соня

Излязохме за 35 минути! Изключителен адреналин! Специални благодарности на организаторите, декорите и обстановката бяха страхотни!

Декови

Всъщност в стаите има голяма доза анализиране и хитрост. Всяко от приключенията се усеща уникално и имах чувството, че ги играя различно. Не мога да преценя коя стая ми е любимата, но много ми допаднаха определени части и от двете. За съжаление, не мога да ги опиша, без да разкрия част от изненадите (съжалявам!). :)

Ф. Рос

Социални мрежи

Упътване до тук

Банско, Кир Благо Тодев 10
Апартхотел Лъки Банско

N 41° 50.534'
E 023° 29.092 862

Упътване за шофьори

Този уебсайт използва бисквитки за да осигури на потребителите най-доброто обслужване!

Приемам