Three orange dots increasing in size from left to right

ЕСКЕЙП СТАИ ПРЕЗ ЗИМНИЯ СЕЗОН

ЕСКЕЙП СТАИ ПРЕЗ ЗИМНИЯ СЕЗОН

През януари 2017 г. в Апарт хотел Лъки Банско  ще отвори врати уникална по рода си за зимния курорт Ескейп стая за възрастни и деца.

От 12.01.2017 г. до края на сезона ще имате възможност да се потопите в една паралелна реалност в Ескейп стаите ни, където чрез логическо мислене ще трябва да се ориентирате във въображаема ситуация и да намерите изхода от нея в рамките на 60 минути.

Едната стая е с Египетска тематика и е подходяща за деца между 4 и 12 г. Докато се опитвате да откриете решението на загадките, водещи към изхода, Вие ще се чувствате в изпълнения с тайни и мистерии древен Египет.

Втората стая е Хакерска, създадена за възрастни и деца над 8 години. Ще се озовете директно в бърлогата на хакера, където ще трябва да разкриете какво и как и планирал той, след което да потушите плановете му за разруха. Не се притеснявайте, тъй като не са нужни никакви по-специфични компютърни умения, нито предварителна подготовка, а само логическото Ви мислене и колективния дух.

Забавлението си заслужава, опитайте!

Клиентите за нас

  Здравейте, преди 4 дни бяхме гости на Ескейп стаите Ви и успяхме да надхитрим стаята на Хакера. Не можем да не споделим, че играта беше трудничка, вдигна ни адреналина, бяхме притиснати от времето и трябва да мислим доста ловко. Е, успяхме да победим стаята и да си изкараме повече от прекрасно. Един различен начин да прекараш един час със семейството. Браво на екипа!

Триото

Пичове браво! Стартирахте страхотно и тази година. Миналата пак бяхме с колегите в Ескейп стаите в Лъки Банско, но тази година беше още по-зрелищно. Поздравления за декора, за пъзел елементите, за сложността на игрите. 

Ивелин Караиванов

Бих казал, че нивото е доста добро! Огромен плюс към атракциите на хотела!

Георги С.

Супер забавно място! Всъщност, това ни е втората ескейп стая в живота и поне засега можем да твърдим, че и най-добрата! :)

Герчеви

Социални мрежи

Упътване до тук

Банско, Кир Благо Тодев 10
Апартхотел Лъки Банско

N 41° 50.534'
E 023° 29.092 862

Упътване за шофьори

Този уебсайт използва бисквитки за да осигури на потребителите най-доброто обслужване!

Приемам